Followers

Thursday, June 16, 2011

Top 10 bilik hotel paling mahal di dunia!!! PART 1

Sesape nk pegi honeymoon??? Kalu nak pegi honey GKA nk recommend kat korang semua bilik hotel nihhh...sure korang kalo dapat duk dalam bilik nie xnak kuar dah dari hotel ni...semua benda cukup lengkap lahhh...Dari semua aspek memang 5star plus3x...erkk,tp kalo korang mampu bley la,GKA xmampu nak duk bilik mewah2 camni, duk hotel seri malaysia pon da kire ok la ( ayat sedey,huhuhu )....Kalo duk situ jawabnya GKA kena berhutang seumur hudup la nk bayar balik kos duk kat bilik nie...ehhhh panjang lak GKA bebel,jom korang tgk camne biliknya...??? Korang mampu ker ambk bilik nie???

10.The Penthouse Suite, The Martinez Hotel, Cannes

Nightly Rate: $18,000










9.Ritz-Carlton Suite, Ritz-Carlton Moscow

Nightly Rate: $18.200





8.Royal Suite, Burj Al Arab, Dubai

Nightly Rate: $19.000







7.Imperial Suite, Park Hyatt, Vendôme, Paris

Nightly Rate: $20.000





 


6.The Bridge Suite, The Atlantis, Bahamas

Nightly Rate: $22.000





Waittt untuk part kedua k....Sabar itu separuh drpd iman...hehehhe

7 comments:

KecohAbes said...

nti ko da untung,bleh bwk aku g sini..hehehe~

Muhammad Ariff said...

ala, xsbr nk tgk semua... :(

GKA said...

kecohabes: aku bwk??? mati gua
ariff: sabar la k

-1958- said...

20.000 tuh 20 ribu ke 20 hinggit? --'

GKA said...

uiks,xtaw ker $ tu matawang ape?? Ini logo dolar k

yaya_flanella said...

orang kat malaysia ni, pak menteri dengan bini dia je mampu duduk. faham2 la ye. =.=

SaYraH WonDerLanD said...

patut la hang kata murah. Hang mmg la mampu =P

GKA VIDEO BUSUK