Followers

Tuesday, June 21, 2011

Hari bapa punya pasaiii!!!

OK,sekarang tentu korang tahu pasai hari bape kan?? Sure penah tgk ramai yang post kat blog pasai hari bape and wish macam-macam la...GKA pon ada gak tengok kat blog2 dan mall2 tengah promosi pasai hari bape nie...Tp GKA tertanya-tanya gak la,diorang nie wish setakat kat blog jerk ka or memang buat betui-betui?? Ayah diorang tahu ka?? Kalo setakat wish pon dalam blog smua orang bley wat...GKA xwish kat ayah GKA,sbb bagi GKA everyday is a fathers day...Kita xperlulah tggu hari bape baru nak wish at diorang...Betul x?? Sama gak la ngan hari ibu erk....GKA masih ingat lagi pesan ayah GKA kat kitaorang,
dier just nak anak-anak dier jadi seorang manusia... Korang faham x maksud nie?? Nie GKA xplained,dier nak GKA and adik2 jadi seorang yang baik,beramal dan sebagainya...Even belajar xpandai pon dier still berbangga ngan kitaorang janji ktorang berperangai baik...(GKA ingat pesan bapa GKA taw,korang caner??)...Hadiah terbaik adalah jadi ape ynag bapa korang mahukan k... GKA just harap sape2 yang wish kat blog tu, jangan sekadar wish kat blog je k...HAaa,nie satu ag,korang jangan tiru budak dalam video nie,sian ayah dier terkena ajer....





2 comments:

skemaituehot said...

betul tuh..yg nih akue sokong...huhuhu

GKA said...

tq2

GKA VIDEO BUSUK