Followers

Saturday, July 2, 2016

Best Supercar 2016


Setiap tahun teknologi semakim berkembang, begitulah juga dalam industri permotoran. So this time GKA share with korang semua, 5 supercar terbaik bagi tahun 2016. GKA pon hanya mampu tengok video ja, nak memiliki sure xmampu...Kalo GKA ada duit pom belom tentu beli, membaziq,hahahaha...Jom usha video nie, meleleh tengok semua kereta ni.

Tuesday, November 24, 2015

Referee Vs Player



Haip, korang semua minat bola sepak tak? GKA nak share dengan korang video pasal bola sepak. Biasa kita tengok player kena buang padang kan, tapi kali nie kita tengok pengadil berlari keluar padang, hahahhaha...Sebab ape pengadil lari, jom layan video nie...Kelakar and macam-macam kerenah time gaduh

Monday, November 16, 2015

Water Theme Park Horror

Haip!!GKA just nak share video ni...
Kelakar abis, memang horror sangat kalu jadi camni,ahahahha....
Pernah terjadi x pada korang??? 


**GKA Harap jangan buat la camni k

Thursday, October 29, 2015

Mr Bean Versi Jepun

Haip all, GKA just nak share video Mr Bean tapi lain version...GKA ingatkan ada satu jer Mr Bean, rupenya jepun pon ada Mr Bean. Boleh tahan kelakar jugak mamat jepun nie...Muka pon jenis yang blur2x ja, hahahaha

GKA VIDEO BUSUK