Followers

Saturday, December 31, 2011

Askar yang comel

Can you all believe it?? 
Tergelak sakan GKA bila melihat gambar dalam picture ni....
Malu la kalo macam nie,kahkahkah
komander pendek check line tuhh

Man vs Wild Fail


Korang semua pernah menonton rancangan survivor man vs wild yang dikendalikan oleh pengacara Bear Grylls di discovery channel???

Dalam rancangan je tunjuk makan macam-macam, tapi luar set rakaman kantoi lak si Bear Grylls ni tengah makan makanan yang best jer...hahaha
p/s : Patut la bertenaga dalam rancangan, makan sedap beb...

Friday, December 30, 2011

Samoa hilang 30 December 2011


Bunyi macam mustahilkan berlaku, tapi  itulah realiti yang terjadi kepada penduduk Kepulauan Samoa...Pada 29hb malam apabila tepat pukul 12am, semua penduduk Samoa akan bangun pada 31 December 2011 keesokan harinya...Mereka akan hilang 30 December 2011 sepenuhnya...
Pasti korang semua berasa macam GKA tipukan?? GKA tak tipu korang,sebenarnya Samoa sedang menyelaras semula masa mereka dengan masa dunia supaya ianya sama dengan rakan niaga mereka Australia,New Zealand dan China di mana mereka lebih awal daripada masa mereka sebelum ini.


Perubahan yang di buat ini akan menamatkan keputusan yang telah di buat selama 119 tahun supaya masa Samoa lebih lewat sehari...Pada masa sekarang Samoa 21jam lebih lewat bebrbanding Sydney, tetapi selepas 31 December ini, Samoa akan 3jam lebih awal daripada Sydney dan 13 lebih awal daripada Greenwich.

p\s: Kesian penduduk Samoa yang tarikh lahir 30 december,takde harijadi terus tahun ni...hohoho

source : yahoo

Thursday, December 29, 2011

Seni dari debu

Ape yang korang tahu pasal seni?

GKA pun buta kalo pasal seni nie...Tapi GKA tertarik dengan ape yang awek nie buat,ianya memang merupakan hasil seni yang kreatif...Even dengan debu kat kereta pun dier boleh buat something...Korang bley buat tak macam awek ni buat tak???

Wednesday, December 28, 2011

Baby nak terbang

GKA just nak share pasal baby comel nie...Tiap kali ayah dier tiup kat dier, dier macam nak terbang jer...Tapi cius comel baby nie...Try la sape-sape yang ada baby buat, jadi tak reaksi macam baby nie...hihihihi





Tuesday, December 27, 2011

Hadiah Krismas Paling Teruk

Ada jugak underwear macam nie???

Sempena hari krismas nie, GKA ada terjumpa video pasal ibubapa memberi anak-anak mereka hadiah krismas paling teruk untuk melihat reaksi mereka...GKA tergelak juga la melihat telatah budak-budak nie,ada boleh terima dan ada yang tak boleh terima sampai menangis dan marah kepada ibubapa mereka,hahahahhaha....Macam-macam komen yang diberi budak-budak nie yang lucu la tapi diorang bernasib baik sebab ianya bukan betul-betul....Sebenarnya ianya hanyalah prank untuk melihat reaksi anak-anak mereka setelah menyahut cabaran daripada komedian Jimmy Kimmel yang mengacarakan rancangan Jimmy Kimmel Live yang menyuruh para ibubapa melakukannya...



Awek cun Tranform

Kali nie GKA nak share dengan korang pasal exploitasi...Korang nak tahu kenape?? Korang kena tengok video GKA post nie...Tak logik langsung nak samakan awek dengan motosikal keluaran terbaru honda nie kan?? korang setuju tak...Nie mesti kes nak suruh awek tu tarik perhatian lelaki especially...Sian lelaki, bertamabah dosa...kekekke...So nasihat GKA kepada golongan awek-awek,jangan biarkan anda di eksploitasi k




Monday, December 26, 2011

MPV ke nie??


Hari nie GKA nak share dengan korang semua pasal picture kat bawah nie...Baru-baru nie kerajaan ada ura-ura nak hadkan penumpang kenderaan tapi nasib baik tak menjadi rancangan nie...GKA tak sokong kerana kalo korang lihat picture bawah nie,mereka yang tak berkemampuan akan menghadapi masalah...Sebab bagi diaorang, MPV yang diorang ada adalah motosikal...Diorang boleh bawah penumpang sampai 9 orang atas motor...Iye, 9 orang beb...GKA pon belom tentu boleh bawah 9 orang atas motor...More picture

Sunday, December 25, 2011

Awek cun tragedi

Sempena hari krismas nie, GKA ingin share dengan korang video nie...Buat semua lelaki mesti syok usha nihhh,kekeke...Tapi jangan dok tengok lame-lame k...So kepada semua ,gurl, are you like that??? Tak kan la kan, but it is important to be yourself k...Tapi nie iklan jer,tapi kelakarlah...Just semata-mata nak kelihatan cun,bernafas pon kena tahan,hahahahah


Selamat Hari Krismas Semua


Haiii, mula-mula skali GKA ingin mengucapkan 
kepada sesiapa yang menyambutnya k...Moga korang semua samabut dengan penuh kegembiraan bersama keluarga k...Kepada yang pulang ke kampung sempena hari natal dan cuti nie,GKA harap korang drive berhati-hati k...Enjoy the holiday k...Nie video GKA untuk korang semua...kekekek





Saturday, December 24, 2011

Audi A1 Quattro?


Mmm,GKA rasa mesti ramai yang tertanya-tanya ape A1 Quattro kan?? Ia sebenarnya sebuah kereta buatan Jerman yang di buat oleh pengeluar terkemuka iaitu AUDI...Kereta yang di kenali sebagai A1 Quattro ini di katakan model yang paling berkuasa dalam siri hatchback selepas RenaultSportClio


Engine kereta ini berkuasa  252 horsepower dengan 4 silinder turbocharge dimana ia lebih berkuasa daripada S3...Untuk pengetahuan anda semua,kereta ini hanya dia hasilkan sebanyak 333 buah sahaja di dunia nie....So jika korang nak cepat-cepat la order,kalau masih dapat erk...GKA tengok pon cun tapi tak sure lak harga dier berapa,sure mahal...More pic and video di bawah

Friday, December 23, 2011

Cara mengorat awek yang gilo

Korang noob sangat dan tak tahu nak usha awek??? GKA rasa video nie boleh membantu,tapi jangan la buat yang tak patut tu...GKA tergelak jugak la dengan video nie, mamat nie nak 2 in 1 punya...Bukan saje nak ngorat tapi nak khianat pon ada...Tapi lucu jugakkk, kahakahkah!!!!




Thursday, December 22, 2011

Fedex Fail

Selalu beli barang secara online?
Selalu pos barang online?
Syarikat penghantaran ape korang gunakan? 

GKA selalu jugak guna khidmat penghantaran barang sebab beli or jual barang...Tapi GKA biasanya hantar pakai pos laju, citylink or nationwide jer...GKA pakai sebab dekat dengan rumah GKA...Tapi GKA selalu tengok jugak iklan Fedex nie,dalam iklan cakap profesional dalam penghantaran tapi kalo tengok video nie sure Fedex kena blacklist dengan GKA...That not profesional,that vandalisme barang orang nih...Siap la mamat tu,sure kena kena pecat sebab mangement Fedex baru taw...padan muka!!!...Korang tengok la video macam mane pekerja profesional Fedex nie hantar barang





Tranformasi RM


Dah lame rasanya GKA Ringgiy Malaysia(RM) tak mengalami tranformasi menyeluruh bagi mata wang kertasnya...Tapi tahun depan berita baik untuk kita semua kerana bank negara Malaysia telah mengumumkan pembaharuan untuk semua wang kertasnya...

Dan yang paling GKA suker sebab kembali wang kertas RM20 setelah sekian lame hilang di mata...Bank negara juga menyatakan juga, mereka telah menaik taraf ciri-ciri keselamatan untuk semua wang kertas terbaru ini. So dengan keluarnya wang kertas baru nie,GKA harap korang jangan nak shopping sakan plak yeee, amalkan sikap menabung juga....

source :kosmo

Wednesday, December 21, 2011

Fashion hanya dengan gunting


GKA hormat kat mamat nie sebab dengan berbekalkan gunting sahaja dier boleh membuat pelbagai fesyen yang menarik...Mamat ini yang bernama Adam Saaks nie bagi GKA sangat kreatif dia boleh membuat fesyen secara spontan...KOrang rasa korang kalo di beri gunting boleh buat tak??? Kalo GKA jawabnya,buang tong sampah jela baju pastu,hahahha....Jom lihat video die membuat fesyen di jalanan,cool beb...




Tuesday, December 20, 2011

Snowman yang ditakuti

Sekarang kita di penghujung tahun 2012 da...So tak lame lagi kita akan menyambut perayaan hari krismas atau di kenali juga dengan hari natal...bagi yang menyambutnya,sambutlah dengan gembira k...So sesuai dengan hari krismas,GKA nak share dengan korang video pasal snowman nie...Ramai orang terkena dengan snowman nie,hahaha...Enjoy yourself k



Cara cegah kecurian

Korang ada basikal??
Takut  di curi??
Korang jangan risau,GKA ada penyelesaiannya di bawah nie...
GKA pasti ianya tak akan dicuri...
Sure pencuri pon malas nak curi lepas tengok basikal korang...kahakahkah 

 ape macam,nak try tak?? Gilo diorang nie

Monday, December 19, 2011

Kenape lelaki dan Perempuan tidak boleh jadi kawan

Apa kata korang semua?? GKA tak mahu komen pape pasal nie, tapi it is fact...Korang semua lihat la video nie, terbukti jawapan daripada kaum lelaki dan perempuan sama jer...Korang pikir la sendiri yeee

Ayah yang sempoi

Setiap manusia mempunyai ayah...GKA juga mempunyai ayah seperti korang semua...Tapi kepada korang yang ayahnya sudah pulang kepada yang esa,GKA bersimpati...So sesiapa yang masih ada ayah, appreciate la diorang selagi diorang masih ada k

Ehhh,emo plak GKA....GKA bukan nak citer sedih-sedih tapi citer happy-happy jer k..Korang masa korang kecik dapat tak apa yang korang nak?? GKA dulu semua kena kumpul duit sendiri kalau nak ape-ape especially masa zaman kereta Tamiya tengah famous tuuuu...Mase kat universiti sampai sekarang GKA berbelanja dengan berjimat cermat kalo nak beli pape....Tapi bertuah betul kalo sape ada ayah macam dalam picture bawah nie,sempoiiiiii....Untung la sape jadi anak raja arab,hohoho


p/s : GKA love and proud with my dad i have now k !!

Sunday, December 18, 2011

Pelanggaran termahal

GKA just nak share pasal pelanggaran 12 kereta yang antaranya termahal di dunia yang berlaku di jepun...Kalo tak silap GKA minggu lepas dah luar paper...So GKA share dengan korang videonya, jom lihat sama-sama




Bila bulan datang


Haaaa,tajuk sajer jer GKA tulis macam tuh....Sesuai sangat dengan post GKA nie rasanya sebab ianya mempunyai kaitan dengan bulan...Korang semua semua pernah bermain dengan bulan tak??? Mesti tak pernah macam GKA jugak...Kalo korang cakap penah korang gilo macam mamat nie la jugak nie..,hahaha...Korang tahu kenapa??? Korang lihat la gambar kat bawah nie k

Saturday, December 17, 2011

Kegilaan terhadap apple

Anda ada ipod?? ada ipad?? ada iphone??

Kalau ada, ada mengalami sindrom tahu tak...Korang tahu sindrom ape?? 
Sindrom gilo product apple GKA namakan...
Sesiapa yang dapat item tu sure hepi giler, tapi sorang jer sure tak hepi...
Nak tahu tengok gambar bawah nie...betul tak GKA cakap???

hahaha...yang tang iPaid tuh yang berasap tu...
So kalo nak used your own money la...hihihihi

Friday, December 16, 2011

Cara penyejukan laptop terbaik

Mempunyai laptop??
Ada masalah overheating???

Jangan Risau,GKA tolong bagi penyelessaiannya kat bawah nie....


ape macam, sure berkesan kan??? hahahhaha

Lelaki vs Perempuan


Mmmm,masa GKA boring-boring kat office terjumpa kartun nie...GKA rasa ada benarnya jugak ape yang dalam watak kartun nie buat, tapi takde la sampai 100% k...Abis GKA diserang awek-awek kalau cakap 100%....Maybe 70% - 80% betul rasanya, betul tak para lelaki semua?? kekeke...Try korang ikuti kartun kat bawah nie la k..

Setuju tak????

Remaja Meninggal Kerana Onani


Gilo la GKA baca pasal budak,meninggal kerana onani semata-mata...Dier boleh buat smpi 40x onani dalam masa semalam...semalam beb!!! memang gilo betul la....GKA rasa dier budak nie menonton filem biru banyak niehhhh, tak pon imaginasi dier tinggi sangat terlebih daripada orang lain.hohohoho...Nak taw lebih lanjut, tengok kat link bawah nie

Thursday, December 15, 2011

Projection 4D yang seksi

GKA terpegun jugak la dengan projection yang diorang buat nie...Ianya dibuat semasa Nokia melancarkan handset terbarunya iaitu Nokia Lumia...Di samping itu juga,mereka membuat pertunjukkan cahaya yang menggunakan Millbank Tower London sebagai latarnya...Perbagai aksi yang menarik yang telah dibuat,memang terpegunlah...JOm kita tengok sama-sama video ini...



Pelancaran Maxis iPhone 4s


Seperti korang semua tahu, syarikat-syarikat telekomunikasi kita bersaing untuk mendapatkan pelanggan dan memberi pelbagai tawaran untuk pakej iPhone 4s terbaru yang akan di dijual mulai 16 Disember ini...Tapi sedey,GKA tak dapat beli satuuuu,waaaaaa!!!!...Erkkk sori,emo plak GKA nie...So kepada pelanggan maxis yang di jemput ke pelancaran iPhone,bolehlah kunjungi KLCC Convention Centre ...Registration rasanya bermula pukul 7 petang hari ini...So sesiapa yang invited oleh Maxis datang la awal2 k... GKA bagi korang sneek peek persiapan Maxis untuk pelancaran untuk pakej iPhone 4s...Jeng3x!!!!,more picture bawah nie

pintu masuk ke exhibition hall 1

 Sepanjang foyer Exhibition hall 1 & 2
  

Wednesday, December 14, 2011

Jejaka terkena...

Mmmm,GKA sekarang bz jer,so malas tulis panjang-panjang...Video nie memang kelakar jugakkkk,ramai jejaka terkena dengan awek ni....Mesti ramai yang trauma punyalah pastu....Hahahahaha,pada muka especially kepada sape2 yang pervert....


Perlawanan taekwondo yang comel

Macam-macamlah perkara yang terjadi bila zaman masih kecik yang boleh buat kita gelak dengan telatahnya....Macam dalam video GKA share nie, budak 2 tahun nie kena berlawan tapi lain jadinya...GKA tengok macam menari pun ada...Dengan telatahnya yang comel tuu,Hahaha...


Tuesday, December 13, 2011

Police Gian

GKA just nak share dengan korang semua pasal video nie...Korang tengok video nie, semua police lelaki macam gian jer, syok pon ada...kahkahkah!!!



Monday, December 12, 2011

Sanggupkah anda???

Korang semua suker tak golongan nyah??? GKA memang tak suker, tapi korang imagine la kalo MAS dan Air Asia ikut Thailand untuk rekrut golongan nie jadi pramugara dan pramugari, boleh korang semua terima...??




p/s : GKA tak naik kapal terbang la jawabnya....Tak syok langsung kalo jadi gini....

Sunday, December 11, 2011

Lamborghini VS Muscle Car

GKA rasa semua orang tahu apa itu Lamborghini kan?? Especially lelaki la,kalo tak tahu korang ada masalah besar sangat-sangat...Ianya jenama supercar yang tidak asing lagi bagi golongan berada la...Tapi bagai mane dengan muscle car?? Korang tahu ape tak??? Kepada gamers GKA rasa diorang lebih tahu especially kepada sesiap yang main gamer NFS...Muscle ialah kerata yang telah diubah suai dan biasenya ia menggunakan chasis kereta lame membuatkannya begitu berkuasa...Kalau 2 jenis kereta nie berlumba,korang rasa pemenangnya siapa??? Nak tahu, tekan link nie k....




Lambo vs Muscle Car

Friday, December 9, 2011

Penguin Yang Nakal

Korang mase sekolah nakal tak?? Sure ramai yang nakalkan sampai cikgu geleng kepala...GKA nak share kali nie ialah pasal pinguin yang nakal...Korang nak taw knape GKA cakap macam tuh,korang lihat la video bawah nie...


Nakal kan??? hahahha...Sian member dier

Thursday, December 8, 2011

Photo Booth yang Gilo

GKA just nak share video nie...Ianya berkenaan dengan prank yang diorang buat kat Photo Booth,memang lucu giler lah...Korang layan la k...



Tiger Wood main golf dalam kolam

Kali nie GKA nak share dengan korang semua pasal kehebatan Tiger Woods...Korang semua pasti pernah main game Tiger Woods PGA tour tak...Ada scene di mana Woods kena pukul bola dalam kolam....Korang percaya tak?? Kalo korang tak percaya,GKA rasa korang semua silap...Kerana Wood ada mengambil pukulan dalam kolam...Tak percaya?? Layan Video GKA share nie k


Sunday, December 4, 2011

Aksi mandi di atas katil


Morning semua!!! GKA harap korang semua enjoy hujung minggu nie yeee....Arini GKA nak post pasal video lak,bukan pasal awek atas nie yeee...Korang pernah pergi kedai perabot tak?? Sure pernahkan, tapi ada korang pegi mandi kat kedai perabot macam diorang nie?? Sure tak pernahkan, kesian pulak GKA tengok mangsa-mangsa prank nie...Dah la nak beli katil tapi dapat mandi pulak masa testing katil tu...kahkahkah!!! Terdapat pelbagai ragam mase diorang testing,ada siap melompat ag,kahkahkah...






P/s: Kalo GKA yang kena,sure bengang and balik terus dahhh

Thursday, December 1, 2011

PC FAIR 2011

Tak ke mana-mana hujung minggu nie???

Bosan di Rumah??

Jom ke PC Fair 2011 yang akan berlangsung pada hari esok iaitu 2 Disember 2011 bertempat di tempat lain dan tak bukan di KLCC Convetion Centre...Semua peralatan komputer dapat korang cari di sini,dari sebesar laptop hingga sekecil memori card.. Apa yang perlu korang bawa adalah duit or credit card,hehehe....Terdapat ruang khas bagi para gamers di Exh Hall 5....So sape-sape yang kaki game bolehlah mai usha k....GKA lihat harga hardisk pon turun skit tadi,ada can GKA nak beli nieee....So jom meriah suasana k,datang beramai-ramai dengan family...Open dier pukul 11 rasanya kalo tak silap....GKA sneek peak gambar-gambar setup PC FAIR 2011 yang akan bermula esok,mai tengok mai...




GKA SNAP Video jugakk

video

Lisa Surihani terima anugerah Puteri UMNO

Wahhhhh!!!!!! terpegun GKA tengok pelakon pujaan GKA pakai baju kaler pinkkkkk,sape lagi kalo Lisa Surihani!!!


LISAAAAAAA!!! CUN SANGAT....GKA LIKE!!!!

Lisa dapat anugerah ini daripada pergerakan puteri UMNO yang katanya mengiktiraf bakatnya...
Pasal yang nie GKA no komenlah...Rasanya cam nak pancing undi jer nie, yela dah dekat pilihan raya da nie kan...Jom tengok picture Lisa lagi semasa dier pegi perhimpunan UMNO kat bawah nie

Besar Punggung Dengan simen

Biar betullll???
  gambar mangsa doktor penipu
 
Tapi itulah realitinya yang terjadi di Miami,AS...2 orang telah melaporkan bahawa dier telah di tipu oleh seorang doktor plastik kerana menggunakan campuran simen, bahan kimia aerosol dan gam untuk membesarkan punggung dan bibir mereka.

So GKA harap semua perempuan sejati janganlah fikirkan untuk membesarkan ciptaan tuhan yang sedia lengkap nie...Kan kena macam nie terseksa la seumur hidup...Tapi yang Kena nie takpe,sebab dier nyahhh, lantak dier la nak (sori kasar skit bahasa)


Wednesday, November 30, 2011

Cipta Robot Transformers

GKA respek la mamat sorang kat chine ni sebab dier telah hasilkan robot yang menyerupai watak dalam kartun transformers...Nama mamat nie ialah Huang Lianfe, beliau telah mengambik masa hanya satu bulan untuk mencipta robot nie dengan menggunakan barang- barang terpakai daripada kenderaan untuk menghasilkannya...Korang nak tengok robotnya, lihat gambar bawah nie k...


source : Kosmo

Monday, November 28, 2011

Gary Speed meninggal


GKA antara peminat bola sepak english premier league,masa masih sekolah GKA selalu jugak tengok Gary Speed main untuk team Newcastle...Tapi now dier dah besara dan merupakan pengurus pasukan Wales tapi tetiba lak dier meninggal...Umurnya masih muda iaitu 42 tahun sekarang tapi dier du jumpai meninggal di rumahnya di Cheshire dengan menggantung dirinya...Punca kematiannya masih menjadi misteri kerana terdapat pelbagai anggapan seperti stress, ada penyakit dan sebagainya...



Source : Yahoo

Friday, November 25, 2011

Awek bibir seksi

Korang semua suka tak kalo bibir korang semua seksi dan besar??? Especially for awek-awek la,sure nak bibir yang seksi like Angelina Jolie,kan3x....Nie antara awek yang suka bibirnya tebal sehingga ia mencatat nama sebagai orang yang mempunyai bibir paling tebal di dunia...Nama awek nie Kristina Rei yang berusia 22 tahun. Dia telah membelanjakan £4,000 (kira-kira RM 19 837.06) untuk membesarkan bibirnya seperti bintang pujaanya dalam filem Jessica Rabbit

Dia merupakan seorang juruteknik kuku berasakan bibirnya yang asal tidak cantik sehingga memilih untuk membesarkan bibirnya. Korang dah tengok tak pic dier ??? kalau belom mari tengok kat bawah nie k

Gambar kiri sebelum dan selepas Kristina Rei

Korang suker takkkk????

Kalo GKA, I like she before than after the operation,buruk benor nampaknya...So korang pikir la sendiri k, GKA harap orang di Malaysia tidak ada yang extreme sampai macam ni k....

Thursday, November 24, 2011

Helicopter Crash Yang mendebarkan

Hari nie GKA nak share dengan korang semua pasal insiden yang baru berlaku kat New Zealand semalam...Ianya berlaku semasa helicopter nie hendak mendarat tetapi kipasnya terkena kabel dekat bangunan...Takut jugak GKA tengok,nasib baik semua ok jer....GKA rasa mesti pilotnya cuak giler masa kejadian nie berlaku...




Wednesday, November 23, 2011

Budak yang bertuah

Arini GKA nak post pasal lintas jalan...GKA tak tahulah ibubapa sekarang kurang memberi perhatian kepada anak-anak mereka...Masa GKA kecik-kecik dulu, parent GKA pegang kemas tangan GKA masa nak melintas jalan...Tapi macam gambar bawah nihhh, budak nie bernasib baik dan siap tunjuk kuat lagi sebab dier yang pegi langgar kereta...Kalo kereta tu lambat skit, sure ko dah budak nie....GKA harap pasni semua parent, kakak-kakak, abang-abang berilah perhatian kepada anak anda okey!!...Jangan menyesal selepas berlaku sudah, tak dapet GKA nak nolong...


Click Gambar nie

Tuesday, November 22, 2011

Dark Vader masuk Disneyland

Wahhhh!!! Lame sungguh GKA tak update blog nie gara-gara nak siapkan report GKA for praktikal...Sori semua erk...So now GKA update pasal watak dalam Star Wars yang sangat popular iaitu Dark Vader...

 Korang tahu macam mane Dark Vader pergi ke Disneyland, jom tengok video kat bawah nie k....Stailo giler Dark Vader nie siap bawak anak buah 2 orang lagi, tapi kesian anak buah kena tengok dier main jer,hahahha!!! Nak tengok lebih korang layan sendiri la erk,enjoyyy yee!!!


Friday, November 11, 2011

Cikgu naik angin

Korang semua masih ingat zaman persekolahan korang?? Mesti ingat kan? GKA sampai sekarang pon masih ingat dan teringin nak kembali pada masa silam...Mase sekolah nie best sangat sebab ramai kawan-kawan...Pasti ramai antara korang semua nie nakal bila di sekolah kan??

GKA mase sekolah budak baikkk ( puji diri sendiri lak) sebab jarang buat masalah kat cikgu-cikgu nie...Setakat pelempang,rotan tuh pernah lar kena....Tapi GKA tak pernah kena penumbuk daripada cikgu macam budak dalam video nie...Nie la kisahnya bila terlalu nakal sangat dan main-main mase cikgu tengah mengajar,dapat free-free ajer,hahahahhahh....GKA tengok pon takut, tapi padan mukaaaaa, kahkahkah!!!


Thursday, November 10, 2011

Angkat berat yang fail

Sape yang meminati sukan angkat berat memang kena tengok  video nie...Awek-awek sure  takminat punya, tapi kalo minat, GKA no komen....Sure ramai jejaka reject awal-awal punya,soriiiii...Try la korang tengok la video nie,ada banyak aksi yang fail dan kelakar gila...Tengah nak angkat koyak seluar pon ada,malu sehhhh...kahkahakahakh!!!




Slow la sikit demo!!

GKA sekarang memang sibuk sangat, tapi dalam sibuk2 GKA ada jumpa gambar kat bawah nie...KElakar siot reaksi dier...Bersusah payah mamat nie nak menang....kahakahakah....Yang nak menang pulak menganjing jer...hahahahha

Wednesday, November 9, 2011

KOleksi gambar lawak

Sukan dengan perkara yang melucukan memmang tidak dapat di elakkanlahhh...Dalam setiap sukan pasti berlaku perkara yang melucukan yang mencuit hati kita semua...Korang tengok la gambar-gambar yang GKA pos nie,melucukan kan??



GKA VIDEO BUSUK