Followers

Sunday, December 4, 2011

Aksi mandi di atas katil


Morning semua!!! GKA harap korang semua enjoy hujung minggu nie yeee....Arini GKA nak post pasal video lak,bukan pasal awek atas nie yeee...Korang pernah pergi kedai perabot tak?? Sure pernahkan, tapi ada korang pegi mandi kat kedai perabot macam diorang nie?? Sure tak pernahkan, kesian pulak GKA tengok mangsa-mangsa prank nie...Dah la nak beli katil tapi dapat mandi pulak masa testing katil tu...kahkahkah!!! Terdapat pelbagai ragam mase diorang testing,ada siap melompat ag,kahkahkah...






P/s: Kalo GKA yang kena,sure bengang and balik terus dahhh

2 comments:

Magrib said...

menarik entry anda, buat saya tertarik untuk baca selalu.. suka dan minat.. nanti saya datang lagi.. suka dan follow blog anda...

ini entry terbaru dari saya.
warna mata boleh membuatkan anda cantik
cara gua hilangkan stress
lagu-lagu yang membuatkan gua ingatkan pada sesuatu situasi

KizZ said...

HAha...ini mandi dalam air la jawabnya..

GKA VIDEO BUSUK