Followers

Sunday, May 6, 2012

Mainan masa kecik


Kali nie GKA nak share dengan korang pasal mainan masa zaman kanak-kanak dahulu...Kita imbau kembali semasa kecik-kecik, korang suka mainan ape erk?? Dulu masa GKA kecik siap nangis-nangis g2 mintak duit nak beli mainan dalam,hahahha...Pada zaman GKA masih kecik banyak mainan yang popular seperti dalam gambar GKA share dengan korang kat bawah nie...Dalam picture nie, mane satu korang paling kerap beli erk?? 

  Tamagotchi  amat popular era awal 1990

antara mainan yang top di kedai runcit...More picture below




mainan ini pun top di kedai runcit

 belon OLD school
 GKA letak air baling kat orang jer mainan ni...hahahhaha

 dulu mainan nie pon popular

mainan yang popular kerana murah





2 comments:

eyka yuca mika ツ said...

suka ding dang tu
hehe

hana nabihah said...

temogaguchi? aaaa apekebende namanye..huhuh...hana xtahu..tu le mainan paling canggih mase sekolah dulu..huhuk

GKA VIDEO BUSUK