Followers

Sunday, May 20, 2012

Awek bagi cium mulut

Okeh,sempena GKA yang dah habis exam nie,GKA nak share dengan korang pasal video awek nie...Video nie dah agak lama tapi asal lawak ok jer...Ianya mengenai awek yang terkena, siap bagi french kiss lagi, kalo ngan orang lain cerita,tapi dengan tutttt Korang tengok la sendiri k...banyak kali kot awek nie kiss,hahahahhahahaha




4 comments:

beckhrooy said...

bodohnya 2 org lelaki tu lari, tp ni pun ok haha2

farah hanim said...

euuuu
kotor gilee
jht seyh dorg niee
hahahaha

farah hanim said...

euuuu
kotor gilee
jht seyh dorg niee
hahahaha

KHai said...

Lawaknya video awek tengah bercium dengan monyet tersebut... :)

Entri Terkini :
Cara Mengesan Kecurangan Kekasih Anda Yang Amat Di Sayangi

GKA VIDEO BUSUK