Followers

Friday, November 25, 2011

Awek bibir seksi

Korang semua suka tak kalo bibir korang semua seksi dan besar??? Especially for awek-awek la,sure nak bibir yang seksi like Angelina Jolie,kan3x....Nie antara awek yang suka bibirnya tebal sehingga ia mencatat nama sebagai orang yang mempunyai bibir paling tebal di dunia...Nama awek nie Kristina Rei yang berusia 22 tahun. Dia telah membelanjakan £4,000 (kira-kira RM 19 837.06) untuk membesarkan bibirnya seperti bintang pujaanya dalam filem Jessica Rabbit

Dia merupakan seorang juruteknik kuku berasakan bibirnya yang asal tidak cantik sehingga memilih untuk membesarkan bibirnya. Korang dah tengok tak pic dier ??? kalau belom mari tengok kat bawah nie k

Gambar kiri sebelum dan selepas Kristina Rei

Korang suker takkkk????

Kalo GKA, I like she before than after the operation,buruk benor nampaknya...So korang pikir la sendiri k, GKA harap orang di Malaysia tidak ada yang extreme sampai macam ni k....

3 comments:

Nurina Izzati said...

eee.. hodohnya..
hehe.
I love the way I am. ^^

GKA said...

bgz2,that better

hana nabihah said...

dah mcm kTUN...

GKA VIDEO BUSUK