Followers

Monday, June 27, 2011

Gilo lahhh moto nihhhh...

GKA nk share ngan korang semua psai moto nie yang masih hidup even penuggnag dier dah terjatuh mase dalam race...Peristiwa ni dah penah terjadi pada masa lalu tapi yang ni lagi lawak laa...hahahha....Sian kat penunggang sorang tu yang nak cepat-cepat p ambik moto sebab nk teruskan pelumbaan tp xdapat sbbnya korang kena la tgk dlm video nie...Siap bengang lagi penunggan moto nie....memang lawakkkk la,hahahahha....Jom kita tgkkkk di gilokoapo...







3 comments:

Syazwan said...

hahahaha..kelakar tengok penungang suit biru tu..
hahaha..tak puas hati lagi tu :)

hyemynameisrasyid said...

owh.,ni yg dlm berita aritu.,tp tgok xsempat puas.,kejap je,.
mmg la biru tu xpuas hati.,tgok la spe punca dia jatoh kan.,hehe

KuuSyafiqah(FS) said...

bengang kawan..
kesian2..

GKA VIDEO BUSUK