Followers

Thursday, June 9, 2011

Selipar anehhhh

Kalo korang penah pegi kat downtown or uptown sure korang slalu da tgk selipar facebook,tweeter and macam-macam ag kan? Tp GKA nk share ngan korang nie selipar yang xterpikir dari pemikiran...ada yang futuristik dan ada gak yang macam bangkai ajerrr...sanggupkah korang pkaiii??? Sure la sanggup kan, especially gurl,mesti diorang sker. Gurl nie main belasah ajer janji pic cartoon kew, binatang peliharaan kew and macam-macam ar...GKA pon xpaham knape diorang gni...GUrl bgtaw skit knape korang sker benda alah nie,dah la pelik,weirdddddd sgt dowhhh...layannnnn!!!



 haaaa,sape rase kaki xcantik bley la pkai kasut nie...

 isk2,ingtkan baby kena lenyek td...hahahha

 futuristik tul,kalo pkai semua tgk korang lor

 Sape2 yang rasa dier rendah,pkai yang nih memang nmpk tinggi lahhh..brape inch la ni
 jaga2 kalo awek korang pkai yang nihhh...gaduh dier lastik naya la

 nih yang xleh blahhhh,macam bangkai aja...

 brapela umo kasut nihhhh,rupenya buruk giler...hahahha

kalo korang xde makanan masak yang nie jela...sure sodapppp sgt...kahkahkah
 yang nie lak sape ynag sker massage memang sesuai bangat la

 kalo ada yang sker duk di padang pkai selipar nie, 24 jam macam duk ats rumput 

 yang nie memang futuristikkkk laaa...sape yang gile dgr lagu beli  la k

 perghhhhhh,bleyyy tranform ag...GKA like this,hahahha

 nie da kes berat,semua barang nk bawak...

 korang rasa korang brutal???? kalo pkai kasut nieh memang korang brutal and rock giler beb

sape yang sker cari gaduh sesuai sgt,sbb ada senjata tersembunyi...awas lelaki erk!!!

 mak aihhhhhh,cantik macam burunggggg...nak terbang kew cik adik oiiii

7 comments:

.: immi :. said...

comel. hehe

GKA said...

comel??? yang mane la tu erkkk...jgn yg mcm bangkai dah

yatie Awang said...

kakak kalau tak dapat pun rasanya tak kepunanlah haha...tak teringin langsung

sab solhi said...

kelakar... hahahha,.. ade yg comey... ade yg menggelikn.. hahha

.: immi :. said...

yg mcm kaki org tu sgt comel..
klu ada nak gak beli.. heheheh

LadyDana said...

kalau yg rumput tu, Dana pakai.. :D

GKA said...

dana: nie mesti sker duk kat padang jer erk
immi: cari2, jgn x cari...hahahaha

GKA VIDEO BUSUK