Followers

Wednesday, June 22, 2011

Boyfriend yang gilo!!! Jom tgkkk.....


Nie la gambar paling hangat kat yahoo sekarang....Skali pandang sure korang agak yang negative kan??Mesti korang semua tertanya-tanya kenape dalam keadaan tengah-tengah rusuhan, sempat lagi couple dok main asmara…hehehe,GKA pon pikir g2 gak pada mulanya….
Tapi tanggapan kita semua da salah skit jer.....hehehehe...
Nie keterangan sebenar:
  • Meh GKA bgtaw,couple nie namenya Scott Jones, 29 berasal dari Australia dan  Alexandra Thomas,berasal dari Canada.
  • Pic diorang nie ditangkap oleh photographer namenya Rich Lam mase berada dalam keadaan tersebut….
  • Couple nie sebenarnya dah dating selama 6 bulan da…
  • Pada masa kejadian,diorang nie the minum kat bar kat Vancouver tapi tetibe jer kawasan diorang minum tu jadi huru-hara…
  • Sebelom gambar nih ditangkapppp,sebenarnya pakwe dier nie tgh tenangkan awek dier yang tercedera dirempuh polis mase diorang nak elakkan diri dari rusuhan ini. Mase awek dier mase terjatuh atas tanah,dier dok panic dan takut…Si pakwe dier nie plak terfikir,terfikir cara nie jer yang terbaik untuk dier tenangkan awek dier....Hahahahha,gilo la mamat ni...















p/s: Korang semua jgn dok memandai tiruu k!!...hahahahah

5 comments:

hana said...

polis tu x wat pe2 plak kt dorng..
aish..

Amy Syaquena said...

boleh pulak camtue erk hahahaha...

Dianaa said...

Macam takde cara lain je nak tenangkan awek dia tu, bengong betul. Haha

GKA said...

hahaha...mamat t panic gak...jem la katakan

far byieb said...

hahaha..mamt tu panic gelijoh tu..hahaha

GKA VIDEO BUSUK