Followers

Friday, August 19, 2011

Seksinya!!!

Ape macam seksi tak??? Jangan salah sangka k,GKA bukan tanya pasal awek tu...GKA nak taw pasal motor tu...Isk,lupe lak nak bagitaw,picturenya motor kat bawah nie, yang atas tu iklan jer....JOm open k



Haaaaaaa, terpegun tak ??GKA memang terpegunlah, kalo da kuar production GKA nak beli satu....Cool giler la moto nie kan....Kalo korang nak taw, moto nie namanya EMBRIO ADVANCE merupakan motor konsep yang khas di bina untuk tahun 2025 nanti...Ianya direka oleh syarikat Canada Bombardier Recreational Products....Motosikal satu tayar nie menggunakan sensor dan gyroscopes untuk mengimbangi sehingga 2 penumpang....KOrang nak taw ape spesifikasinya?? Nie GKA sertakan spesifikasinya dan extra photo for you all....

                                        TECHNICAL SPECIFICATIONS
MODEL NAME  :               EMBRIO Advanced Concept
DEVELOPED BY:               Bombardier Recreational Products
STATUS              :               Concept
YEAR                  :               2003
DRIVE SYSTEM :               Fuel cell electric
FUEL                   :               Hydrogen
LENGTH:                            1,240 mm (48.8 in)
WIDTH                :               700 mm (27.5 in)
HEIGHT               :               1,200 mm (47.5 in)
WEIGHT              :               164 kg (360 lbs)
SEATING CAPACITY :      2



2 comments:

Dhana/戴安娜 said...

salam sahabat
wah unik sepeda motornya hehehe
seksi lagi yang menyetir
oh iya dah saya follow

Riefz said...

wahhh kerennn!!

GKA VIDEO BUSUK