Followers

Saturday, August 20, 2011

Benda korang tak tahu pasal Star Wars

STAR WARS

Sebut saja pasal cerita nie,mesti kebanyakan kita semua tahu tentang cerita nie kan....Kalo korang semua tak tahu GKA rasa korang nie hidup zaman batu ler...Senang-senang korang pergi usha kat youtube jela k...tak pon pakai torrant download and tengok, baru korang boleh faham betui-betui ape yang GKA post nie....GKA just nak share ngan korang benda alah nie,ianya mengenai 19 perkara yang korang tak tahu mengenai star wars nie...KOrang usha la kat bawah k
 ni k


2 comments:

Touya K II said...

takleh baca , tak jelas

GKA said...

sori,GKA da try besarkan...tapi tak dapat

GKA VIDEO BUSUK