Followers

Monday, August 22, 2011

Bergambar begini,beranikah anda???


Sekarang memang ramai yang memiliki kamera yang canggih sebab nak ambik gambar special moment or semasa bercuti dan sebagainya....Kat KLCC jer, GKA tengok ramai jer yang bawak camera tak kiralah DLSR or compact camera....kali ni,GKA nak citer pasal lain skit ,bukan pasal kamera k tapi pasal cara posing...Awek-awek biasennya sker sangat posing,kan???

Arini GKA tertarik dengan hasil kerja sorang mamat cina nie sebab gambar yang dier ambik memang stail and berisiko lahhh...KOrang semua berani tak ambik gambar begini tanpa alatan keselamatan??? Kalo GKA tak sanggup GKA nak pertaruhkan nyawa berharga GKA demi pose nie...Nati jadi pape, mati katak GKA nie...     ( bak kata member GKA,tak kawen ag,hahahah)....Tapi mamat cina bernama Li Wei nie sanggup ambik gambar yang berisiko camni nih...Korang caner lak???




1 comment:

Mohd Izzar said...

orang yg sma ke..?
gambar n video tu?

GKA VIDEO BUSUK