Followers

Monday, August 15, 2011

Bala pakai kasut tinggi...kahkahkah!!!

Haaaaa,entry nie khas untuk awek-awek sebabnya diorang lar yang sker sangat pakai kasut tumit tinggi nie...Daripada setengah inci hingga berinci2 diorang nie sker pkai taw...Betul tak kaum hawa???

GKA just nak tanya,adakah korang penah alami situasi macam dalam video GKA share nie??? Kalau penah,jangan pakai tinggi-tinggi sangat k....GKA tak tahulah knape awek kita sekarang nie sker sangat pakai kasut tumit tinggi nie,maybe sebab nak suruh nampak lagi tinggi kot??? Bley jadi gakkan???...hehehehe

Korang semua sure gelak punya bila tengok awek dalam video nie yang fail mase pakai kasut tumit tinggi...Memang tak sesuai sangatlah jadi model...papepun GKA memang gelakkkk giler,yelah tak padan masuk rancangan nie....HAHAHAHAAHHAA,fail la u!!!!


4 comments:

Atsuko Ichirou said...

haha...
menggelabah sampai merangkak...
teringat classmate yg kononnye pasan hot pkai heels...
tejongket2 je bjln...huhuu

kecohabes said...

giler arhh!

Yui_Wani said...

Ahaaaa...American next top model. XDDDD

Xnak pakai high heels sangat...dah cukup tinggi nih. Dah la high heels ni boleh rosakkan tisu tulang. Grrr....

mEteoRa girL said...

kalau terpendek sangat... haruslah kan,,,,sat g orang kate budak darjah 6 pulakk ..

GKA VIDEO BUSUK