Followers

Friday, July 8, 2011

Jalan-jalan yang akan di tutup sempena BERSIH


Haaa,korang taw kan yang perhimpunan BERSIH akan di diadakan esok,so korang mesti ambik taw pasal nie sebab sure korang tak nak terlibat dalam kesesakan lalu lintas kan?? Kalau stuck,sure berjam-jam la jawabnya. Nie GKA nak share list jalan yang bakal ditutup sempena BERSIH
Jalan-jalan nie akan ada roadblock :
1) Putrajaya to KL, towards Kajang toll from Bangi,
2) Jalan Enggang towards AU2 and AU3,
3) from Damansara toward Penchala,
4) after Bukit Jelutong/Shah Alam traffic into Kampung Subang,
5) Damansara toll to Kayu Ara,
6) Subang airport road – ni confirm aku lalu hari2
7) Jalan Haji Sirat to Taman Sri Pekan, Klang
8) front of Monash University towards Cyberjaya,
9) Jalan Kampung Pandan into KL..
Dan Senarai jalan di KL yang akan ditutup pulak yang nihhh:
1. Lebuh ampang.
2. KLCC.
3. Bank negara.
4. Dataran Merdeka.
5. Sogo.
6. Chow Kit.
7. Menara Sultan Ismail.
8. Masjid Negara.
9. Jalan Raja Chulan.
10. Jalan Ipoh.
11. Sentul.
12. Jalan TAR.
13. Jalan P. Ramlee.
14. Jalan Bandar.
15. Subang Jaya (near Segi).
16. Sunway Pyramid and Subang Parade.
17. Federal Highway.
18. LDP.
19. KL-Seremban highway di Seri Kembangan..
"so make sure elakkan melalui jalan nie k,kalo tak jawabnya korang berkampung dalam kereta la jawabnya..GKA lepak rumah jer la esk..."

2 comments:

Izat Tarmizi said...

sentul mcmana?

hyemynameisrasyid said...

dan sekarang jalan tu dh pon xde sampah.,hehe~

GKA VIDEO BUSUK