Followers

Thursday, March 29, 2012

Kek Paling Best


Sape sambut harijadi hari nie??? GKA ucapkan selamat harijadi la k...Korang semua mesti wat gempak-gempak kan celebrate birthday harijadi korang,dengan kek yang sedap and makan yang pelbagai....Tapi korang semua lalu tak makan kalu member-member korang bagi kek macam nie kat korang??? GKA tengok pon kurang nak makan dahhh tapi kalo sodap GKA bantai jugak,hahahhaha...Jom lihat bawah ni
















Hahahahaa,ape macam best tak kek nie kalo korang dapat masa birthday??

3 comments:

Sis AI said...

Hahaha! Kalau saya, saya dah muntah hijau dah, wakaka!

taoslayerz said...

euwww.. mengerikan.. x lalu nk makan.. klu ade yg bagi kek camnieh kat tao.. tao lempar kat muka dia..haahaaa

dina darwina said...

x smpai hati mkn kek ne..penat org wat kek ne hahahahha

GKA VIDEO BUSUK