Followers

Monday, March 26, 2012

Awal Lamar Scha Live



Mesti korang kenal dengan 2 merpati sejoli nie kan?? Akhirnya Awal dengan gentlemannya propose Scha pada masa Scha tengah mengacarakan sebuah rancangan tv...Tersentap si Scha siap nangis-nangis ooo...GKA tak taw la trend zaman sekarang kot time nk lamar record and tunjuk kat ramai-ramai...Kalau GKA buat macam ni, sure parent GKA marah sebab tak ikut adab melayu kita...So sape-sape yang miss masa Awal lamar,jom cekeout..



2 comments:

obi said...

untunglaaa diorang kan..hehe..
semoga berbahagia
:)

Sis AI said...

Yes. Bg yg tak beratkn sgt adat Mlayu ni, diorg ok je. Bkn Mlayu, dlm Islam pun kna mula jmpa ahli kluarga..

Apapun, brsangka baik la. Manalah tau lelaki ni dh bgtau ibu ayh prempuan, cuma nk confirm kan ke.. Mudah2han diorg brbahagia..

GKA VIDEO BUSUK