Followers

Friday, October 14, 2011

Demam IOS 5


Lepas blackberry mengalami masalah,kali nie pengguna iPhone pun mengalami masalah... Ianya gara-gara IOS 5  yang keluarkan oleh Apple...Pada pemilik iPhone memang lebih mengetahui masalah yang di hadapi kerana mengkin diorang merupakan salah sorang yang mengalami masalah untuk mendownload IOS terbaru  daripada Apple....More info bawahRamai pengguna mengatakan mereka mendapat Error 3200’ dan 'Error 3004' dan ia menjadi topik hangat di twitter kerana ramai mencari penyelesaian bagi masalah ini...Error ini keluar semasa proses authorization yang tidak dapat diproses oleh server Apple menyebabkan masalah ini terjadi.


Apple mengatakan mesalah ini terjadi kerana server mereka di akses oleh terlalu ramai pengguna dalam satu masa menyebabkan ia tidak dapat melayan semua user...Ada pengguna mengatakan, mereka mengambil masa hingga 36 jam untuk mendownload IOS 5 ini yang saiznya 637.3MB....

Antara kelebihan IOS5 ialah ia mengandungi lebih daripada 200 ciri-ciri baru seperti imessage, twitter integration dan a revamped notifications service.

No comments:

GKA VIDEO BUSUK