Followers

Tuesday, October 4, 2011

Macam mane nak buat camni???

GKA hari nie rajin skit nak update blog sebab ada masa terluang sikit masa keje...So GKA nak tanya korang, boleh tak korang wat cam dalam gambar nie...GKA blur-blur jugak pikir macam mane nak buat macam mamat nie buat...Jom sama-sama pikir macam mane nak buat....

macam mane nak bernafas nihhhh!!!

4 comments:

aleen aiden said...

badan org lain kepala org lain kan?hi3

GKA said...

GKA pon blurrrr...kalo org lain caner yg tue bernafas

Izat Tarmizi said...

tahan jer la nafas,tu bukannya video,takat nak tahan nafas 30 saat takdak hal la..apa yg blur nya..zzzz

puteri XoXo said...

photoshop je la .. dah terang2 pic 2 di edit ,

GKA VIDEO BUSUK