Followers

Tuesday, April 24, 2012

Telefon masa depan

handset dan jam tangan...syoknya kalo ada nie,
it's cool...

Pada masa sekarang terdapat pelbagai jenis dan bentuk handset yang berada di pasaran...Pembuat handset juga pelbagai sekarang dengan yang paling topnya iaitu Apple, Samsung, Sony hinggalah kepada Nokia yang semakin dilupakan sekarang gara-gara tidak menyokong software pada masa sekarang iaitu iOS atau android... Tetapi terdapat pelbagai inovasi yang telah berlaku pada reka bentuk handset pada masa sekarang di mana terdapat pelbagai prototype yang mengujakan yang akan memacu industri telekomunikasi pada masa akan datang...Sama ada ia akan dipasarkan atau prototype semata-mata...Jom kita usha reka bentuk prototype handset nie k, cun pon ada...cekedout!!!
Mmm...macam da ada sekarang

Wahhhh!! nie best nie, nipis dan rekabentuk pelbagai...cun jugak kan


GKA pun tak sure ape yang best handset nie...

nampak exclusive jer kalo yang nie...
feature dier GKA pon xtaw jugak...kikiki

Mmmm,nie nak pakai letak mane...wat rantai ok x?


classic design n ekslusif...still great!!


bila nak keluar ynag macam nie...GKA nak satuuuuu!!!


So ape macam,ada antara prototype nie yang korang berkenan x?

3 comments:

Sis AI said...

Ya Allah.. Apa ke peliknya handset diorg ni, siap boleh kasi pulas, fleksibel gitu! Hahaha! Even skrg dh ada IPhone smua, sy msih pkai phone tebal, wakaka~! Asalkn boleh call, boleh msej. Hbis cerita..

arkhananta said...

desain sangat unik, pantas saja menjadi ponsel masa depan... terima kasih sudah berbagi

hana nabihah said...

xmampu lagi la nak pakai hp mcm tu semua kalau ade sekalipon(Y_Y)

GKA VIDEO BUSUK