Followers

Saturday, April 28, 2012

Pernah alami situasi macam ni??


Korang semua pernah nak kapal terbang tak?? Sure pernah kan?? Tapi pernah korang alami situasi macam dalam video kat bawah nie?? GKA tak pernah lagi, tapi sure seram sejuk jugak... Tapi masa nielah kita boleh tahu skill pilot kapal terbang dier terrer tak handle situasi macam ni...Keadaan ini berlaku di utara Spain pada 3 hari lepas...






p/s: Sanggup korang berada dalam situasi macam ni? 

4 comments:

Sis AI said...

Apasal tu bro? Angin kencang smpai plane tak seimbang ke? Seram gila.. Nsib baik pilot pndai handle..

P/S: Kemain SEKSA lg pramugari yg bro tayang, wakaka! Peha pun mcm peha aym KFC!

Syazwan Che Deraman said...

basically, it was about crosswind.

strong croswind.

tapi jangan risau, pilots always practise to land on strong crosswind when come to simulator training.

by the way, tak pernah lagi tengok crooswind sekuat ni.

mereka sangat berani to attempt the landing..

GKA said...

Haaa,abg pilot dah da datang xplained...harap pilot syazwan kita terer camni jugak nati k

Anonymous said...

[#]PORN|10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
[#]PORN|Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
[#]PORN|cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

[#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung

[#]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
[#]PORN|awek bertudung telanjang
[#]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP


[#]PORN:pepek luncah awek
[#]PORN:luncah video terbaru
[#]PORN:gambar gambar luncah

[#]PORN:cerita rogol awek bertudung
[#]PORN:video rogol awek
[#]PORN:awek di rogol jejaka
[#]PORN:rogol awek melayu

[#]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[#]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[#]PORN|Video bogel awek arab dance



[#]PORN|Awek kampung mandi bogel
[#]PORN|Foto awek malay bogel - Camcon Oil
[#]PORN|AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
[#]PORN|(45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


[#]PORN|Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
[#]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
[#]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
[#]PORN|spy cam awek bogel

[#]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
[#]PORN|awek bogel sangap batang
[#]PORN|Lucunya Malam Pertama

[#]PORN|Awek Berjerawat Bogel
[#]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
[#]PORN|Gambar Awek Jepun Bogel
[#]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

[#]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
[#]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
[#]PORN|Malay Girls and Malay Sex

[#]PORN|DOWNLOAD MOVIES 18+
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung































































































































































































































































































































































GKA VIDEO BUSUK