Followers

Monday, February 6, 2012

Patung lilin punya pasal


Kali ni GKA nak share dengan korang semua pasal patung lilin artis hollywood nie...Tak semua pelakon or penyanyi yang ada taw,sebab yang paling glamour and terkenal jer yang di buat k...GKA yang yang glamour pon tak dapat,huhuhu....Ada antara patung lilin nie memang sebijik macam real lah...tapi sayang,buat peminta Brad Pitt sure bengang...Knape?? Jom usha pic bawah nie...

 wahhh!! memang macam real jerk patung Nicolas Cage dengan real punya
 GKA sker yang nie,perfect kot...Sebijik cam Johnny Depp...
More bawah nie


Patung pelakon Dirty dancing,Patrick Swayze pon marvelous

 Aksi memukau,sebijik sama kott!!!

The best patung lilin,memang sama sangat-sangat



Pelakon Pierce Brosnan nie pon mengalami masalah sunburn jugakkk...
Fail la sape yang buat nih

GKA tak nampak iras Colin Ferrel dalam patung nihhh...
Something wrong with it

 Licin semacam muka R-Patz nie...taw la tenagh naik sekarang...

 Pelakon tekenal zaman 90-an Tom Hanks macam alien GKA jerk tengok

 Brad Pitt yang mengalami masalah sunburn terlebih...Macam berminyak sangat lagi satu...Sure ramai peminat yang kecewa

2 comments:

TiraPengemis said...

sama...hihi

naiemah_ramli said...

mmng [atung lilin Brad Pitt tu lain lah kan =__=""

GKA VIDEO BUSUK