Followers

Tuesday, February 14, 2012

Bersin Guna Underwear

 awek nie memang gilo lahhh....
Tak percaya?? Ada ke orang guna underwear? Nie GKA nak share,tapi korang semua jangan duk tiru pulak k...Sebenarnya  ianya  dilakukan oleh seorang awek untuk tujuan prank jer k...GKA tergelak tengok aksi awek nie mase tengah acting,sanggup dier bersin guna panty,kahkahakah....Kalo real GKA rasa dah lame dah nak kena hantar hospital mental....Semua yang terkena sure terkejut dengan sikap pengotor awek nie....GKA harap kat Malaysia jangan la ada tahap macam ni...


3 comments:

soooooour said...

pas bersin..dia nak bg spender free..amek jela..balik rmh cuci...hahaah..

APAN said...

prank paling nodoh setakat ni...

blogtilldrop said...

over la kot/// tak lawak kali ni

GKA VIDEO BUSUK