Followers

Wednesday, May 25, 2011

Skirt Fail

KOrang taw ape dia skirt?? Mestilah tahukan,especially awek2 sbb diorg yang pkai kan..... Tp jgn terkezut kalo kat scotland,lelaki yang pakai sebab pakaian rasmi diorg kalo GKA xsilap...skirt nie ada banyak jenis gakkkk,ada long skirt,full skirt,short skirt,a-line skirt dan bnyk lagilahhhhhh...Kalo nak bnyk tya Mr Google k jenis dier,GKA malas nk tulis banyak...hahahah


Seperti yang kita tahu, skirt2 nie biasenya ada bahayanya especially kalo sape2 yang pkai yang mini skirt...Sure la ramai pakwe-pakwe dok skodeng korangggg termasuk GKA,hahahhahahhaha...Skirt paling danger kalo pkai kat tempat berangin, kang silap2 semua orang dapat tgk free show plak....hahhaha....Kalo korang pkai dengan betui xpe tp kalo berlaku pape pade skirt tu dan yang pemakainya xperasan caner????
Korang layan pic nie yeeee....So GKA nk nasihat la sape2 yang sker pkai skirt make sure skirt tu di pakai dengan betui-betui dan berhatilah...hahahhaha


 
*3 orang lelaki kat bawah nie sure cuci mate la...hahhaha

 
*hahahhah..awek nie sajer jerk

 
*nie kes xperasan giler nie,sure ramai p skodeng nie...kahkahkah
 
*GKA rasa,pasni budak tu kena cepuk ngan mak dier nie

 
*Sian kat awek nie,kang dah malu freeeee...hahahaha


*Contoh terbaik,Jgn pkai kalo hari yg ada angin k...hahahah


Video : Skirt jatuh and ..... 

6 comments:

nic said...

plg baek.xyah pkai skirt lol!!

jai said...

cantik gambar :)

fairus said...

PAKAI PAKAIAN YANG TUTUP SEMUA KAN ELOK..

GKA said...

nic n fairus:Setuju sgt,hahahha
jai:hahaha,cuci mate skit

Syuk Ry said...

pndai tol cari gmba2 skirt ni.. huhu..
Bersedia Untuk Bertukar Windows 8

KABU said...

betul gilo

GKA VIDEO BUSUK