Followers

Thursday, April 24, 2014

Harimau Bintang Punya Pasal


Korang pernah berhadapan dengan harimau bintang?? GKA yakin tak pernah sebab kat Malaysia tak pernah ada kes macam kat India ni. Kat india nie satu kawasan bandar Chandrapur nie kecoh gara-gara harimau bintang. Siap ada penduduk kena gigit kat bontot lagi semasa nak tangkap harimau ni...hahahah
Korang tengok la ye situasi dier caner k

2 comments:

The Modest Ustaz said...

Huhuuh... Follow sni..jmpu ke http://themodestustaz.blogspot.com/

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

GKA VIDEO BUSUK