Followers

Monday, July 8, 2013

Kelakar,A Week Love!!!


Haipppp semua,lama dah GKA xupdate  blog sebab sibuk kerja da sekarang... Dulu blaja ada ajer masa... SO today GKA just nak share video nie dengan korang semua...GKA nak korang tengok dulu video bawah ni before judge k...Tapi bagi GKA,ianya agak lucu la, baru jer seminggu couple siap buat video bagai,siap janji macam-macam lagi,hahhahahh... So bagi korang caner, ada nak bagitaw kalo a week love tuh??


p/s: Tak tahan GKA,nak terberak dengar...kahakahakah!!!!

1 comment:

hana nabihah said...

tapi budak ni kretifff n berbakat!! haha pandangan dri sudut lain ni

GKA VIDEO BUSUK