Followers

Monday, November 12, 2012

Aksi Kaki Kencing Yang Lawak Giler

Sori sebab lama tak post sebab GKA agak subuk dengan report... So kali nie GKA nak share dengan korang pasal video kat bawah nie....Sure korang gelaklah dengan aksi mamat nie yang kaki kencing...Dari awal sampai abih tak ngaku, dah la kencing kaw2 beb...Jom kita tengok sape dier jommmmmmmm,heeeeeee

2 comments:

Niswatus Solikah Samik said...

sayonara=selamat datang! haha! kesian kat dia.. tp kalau apa yg dia cakap tu mmg betol, kesian jugak kat dia.. xde sape percaya! haha!

AKU CHUN said...

Ok yang ini kelakar!

GKA VIDEO BUSUK