Followers

Friday, January 6, 2012

Gadget cool Di Mcdonald

Kali nie GKA nak share dengan korang gadget kat Mcd nie(bukan pic ats nie ye)...Mesti orang yang buat nih boring giler masa makan Mcd...Tak pon dier nak impress awek dier dengan bakat yang dier ada dengan mencipta sesuatu daripada tangannya...Mesti awek dier teruja dengan pakwe dier nie,lepas buat boleh bagi kat awek main lak,hahahaha...Sesiapa yang selalu pergi makan kat Mcd,korang bleh ar test buat yeee bagi kat awek korang plak

GKA tak pernah terpikir nak buat benda alah ni

3 comments:

Amirah Yusof said...

gambar y atas ape motif wei?haha
yang bawah awesome!inventive

Emmet said...

wah, post yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work!

GKA said...

amirah: yang atas hanya hiasan semata-mata

emmet:tq

GKA VIDEO BUSUK